• Yeni
AICARS Anahtarlık Kapağı: Anahtarsız Giriş Uzaktan Koruyucu Kılıf TPU ve Deri Tam Korumalı Tesla Model X ile Uyumlu (Kırmızı)

AICARS Anahtarlık Kapağı: Anahtarsız Giriş Uzaktan Koruyucu Kılıf TPU ve Deri Tam Korumalı Tesla Model X ile Uyumlu (Kırmızı)

Rating 
₺ 1.67

İşlenmemiş
Depoda

Tesla Model X ile uyumlu anahtar kapak anahtar fob 4 düğmeler anahtarsız giriş uzaktan clicker 1 : 1 orijinal tasarım.Not : Lütfen satın almadan önce anahtar kombinasyonunuzun ve anahtar şeklinizin anahtarlık kapağıyla aynı olduğundan emin olun.İyi sinyal alımı için kaliteli yumuşak TPU malzemeden yapılmış olan anahtar kılıf, sinyal engelleme olmadan hassas bir dokunuşa sahiptir.Temizlemesi ve takması kolaydır.Anahtarınızı kişiselleştirin ve toz, hasar, çizik, yağmurdan korumak ve pahalı anahtarlığınızdaki statik birikimi ortadan kaldırmak için akıllı anahtarınız için 360° Koruma sağlayın.Mükemmel bir ucuz düzeltme için orijinal anahtarla eşleşecek şekilde tasarlanmıştır.Herhangi bir sorunuz veya sorunuz varsa lütfen bize e-posta gönderin.Tesla Model X ile uyumlu anahtar kapak anahtar fob 4 düğmeler anahtarsız giriş uzaktan clicker 1 : 1 orijinal tasarım.Not : Lütfen satın almadan önce anahtar kombinasyonunuzun ve anahtar şeklinizin anahtarlık kapağıyla aynı olduğundan emin olun.İyi sinyal alımı için kaliteli yumuşak TPU malzemeden yapılmış olan anahtar kılıf, sinyal engelleme olmadan hassas bir dokunuşa sahiptir.Temizlemesi ve takması kolaydır.Anahtarınızı kişiselleştirin ve toz, hasar, çizik, yağmurdan korumak ve pahalı anahtarlığınızdaki statik birikimi ortadan kaldırmak için akıllı anahtarınız için 360° Koruma sağlayın.Mükemmel bir ucuz düzeltme için orijinal anahtarla eşleşecek şekilde tasarlanmıştır.Herhangi bir sorunuz veya sorunuz varsa lütfen bize e-posta gönderin. 1. Malzeme : Yüksek kaliteli yumuşak TPU plastikten yapılmıştır. 2. Fitment : Tesla Model X. 3 ile uyumludur. Fonksiyon : 360 derece anahtarınızı şok, çarpışma, çizik ve diğer hasarlardan korur. 4. 1 : 1 orijinal anahtarlık tasarımı : Tesla Model X anahtarınız için %100 uygun orijinal Tesla anahtar modeline göre.

Diğer karakterislikler

Benzer cümleler