• Yeni
ESGT havlu ısıtıcı, Zamanlayıcı ile elektrikli ısıtmalı havlu askısı, 10 Kare Çubuk 304 Paslanmaz Çelik Su Geçirmez Elektrikli

ESGT havlu ısıtıcı, Zamanlayıcı ile elektrikli ısıtmalı havlu askısı, 10 Kare Çubuk 304 Paslanmaz Çelik Su Geçirmez Elektrikli

Rating 
₺ 1.33

İşlenmemiş
Depoda

✔ Tüm Yıl boyunca Uygundur : Basit zarif havlu ısıtıcısı farklı ev için uygundur décor. ● Hassas kıyafetleri ve mayoları nazikçe kurulayın. ✔ Dahili Zamanlayıcı : Bu ürün 3 modlu dahili bir zamanlayıcıya sahiptir : led göstergeli açma/kapama, 1 saat veya 2 Saat.It ayrıca hoş olmayan kokuları gidermeye ve banyoyu ferahlatmaya yardımcı olur. ✔ Premıum Malzeme : Modern Alman tarzı kare çizgiler, şık bir banyo oluşturmak için harika bir ideal, gövdesi tamamen temizlenmesi kolay ve mükemmel pas ve korozyon direncine sahip 304 paslanmaz çelikten yapılmıştır.Şartname : Ürün Adı : Elektrikli havlu ısıtıcı Stil : Modern Renk : Parlatma Malzeme : 304 paslanmaz çelik Özellik : Zamanlayıcı ile Ürün Boyutu : 780*500*120 mm (30.Havlu ısıtıcısı rahatlık kattı ve 113 ila 131 derece Fahrenheit arasındaki sıcaklıklara kadar ısınacak. ✔ Enerji Tasarrufu : Raf 88 W ile birlikte gelir power.

Diğer karakterislikler

Product Name:
Electric towel warmer
Style:
Modern
Color:
Polishing
Material:
304 stainless steel
Feature:
with Timer
Product Size:
780*500*120 mm (30.7×19.7×4.7 inch)
Main Functions:
Dry, constant temperature, waterproof, high temperature resistant
Voltage:
110V-240V(According to the country of the customer)
Power:
88W
Frequency:
50HZ
Heating Time:
5 minutes
Working Temperature:
50± 5°C
Waterproof Rating:
IP56
Wire Type:
Length 1.2M
Heated Towel Bars Offer These Benefits:
● They dry towels more rapidly, keeping them fresher.:
● They provide a soft ambient warmth in your bathroom.:
● Gently dry delicate clothing and swimwear.:
● Accelerate drying of wet outerwear, such as coats and gloves–making towel warmers worth considering for mud rooms and laundry rooms.:
Prompt:
★ Since the size is measured manually, there is a 1-3 mm error. Please refer to the actual product.:
★ The picture is the actual product. However, slight chromatic aberrations may occur due to different lighting and display settings.:
We wish you enjoy life! :

Benzer cümleler