• Yeni
Yokawe Küçük Makyaj Çantası Çanta Seyahat Kozmetik Çantaları Yumuşak Kadife Makyaj Çantası Kadınlar ve Kızlar için (Siyah)

Yokawe Küçük Makyaj Çantası Çanta Seyahat Kozmetik Çantaları Yumuşak Kadife Makyaj Çantası Kadınlar ve Kızlar için (Siyah)

Rating 
₺ 3.00

İşlenmemiş
Depoda

En kaliteli : Esnek dokunuşlu yumuşak ve rahat kadife kumaştan yapılmıştır.Metal kapatıcı mükemmel kalitede ve iyi yapılmış.Mini boyutu : 4.7*4.7 inç / 12*12 cm.Ruj, dudak parlatıcısı,fondöten, göz farı veya kart,anahtar,kulaklık vb. Kolayca taşıyın.Kompakt mini tasarım taşımak için daha uygundur.Benzersiz tasarım : İtme tipi metal şarapnel açıklığı, kullanımı çok uygun olan hafif bir tutamla eşyaları kolayca çıkarabilirsiniz.Uygulama : Alışveriş, seyahat,tatil,iş gezisi,diğer açık hava etkinlikleri veya her gün dışarı çıkmak için ideal küçük kozmetik çantaları.Bu fonksiyonel makyaj çantası, mini kozmetik çantası veya küçük günlük eşya düzenleyici çantası olarak da kullanılabilir.Mükemmel hediye : Şık ve renkli, seyahat veya günlük için iyi bir arkadaştır storage.It ayrıca doğum günleri, Sevgililer Günü, Noel ve çok seyahat edenler için ideal bir hediyedir.Sevgili arkadaşım, benim dükkana hoşgeldiniz.Mini kozmetik çantası Bu mini kozmetik çantası zarif ve adorable.It her mevsim için mükemmel bir kese.Multifuction Çok yönlü bir kese, küçük kozmetiklerinizi veya kimlik, ruj, anahtar, kart, cep telefonu vb.Gibi günlük ihtiyaçlarınızı kolayca saklayabilir.Ofis, seyahat veya okul gibi farklı durumlar için idealdir.Notlar : 1. Bilgisayar monitörü ayarları nedeniyle renkte biraz fark olabilir. 2. Ölçüm yöntemindeki farkla, lütfen boyut ve ağırlık sapmasında 0.1-1 inç'e izin verin. ♬Ürün iade talimatları 1. Ürünlerimiz yepyeni.Geri ödeme istiyorsanız, ürünü yeni ve hasarsız tutun. 2. Aşağıdaki iki koşul iade edilmeyecektir : Ürün kullanılmış veya hasar görmüş; Ambalaj veya etiket hasar görmüş. 3. Ürünlerinizle ilgili herhangi bir sorun bulursanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. other Başka özel Çantalar mı arıyorsunuz?Özel gününüz için benzersiz bir şey tasarlamama izin verin.Bana gereksinimlerinizi içeren bir e-posta gönderin. Yokawe Dükkanını ziyaret ettiğin için teşekkürler.

Diğer karakterislikler

Benzer cümleler