• Yeni
Nicoport A1B Kulaklık Temizleyici Kiti 3 in 1 Çok Fonksiyonlu Bluetooth Kulaklık Temizleme Kalem Taşınabilir Klavye Temizleme

Nicoport A1B Kulaklık Temizleyici Kiti 3 in 1 Çok Fonksiyonlu Bluetooth Kulaklık Temizleme Kalem Taşınabilir Klavye Temizleme

Rating 
₺ 2.67

İşlenmemiş
Depoda

✨ ? [Çok fonksiyonlu Temizleme Kiti] Yeni yükseltilmiş çok fonksiyonlu bilgisayar kulaklık temizleme seti, her türlü temizlik ihtiyacını karşılamak için pazen sünger, düğme tokası, yüksek yoğunluklu fırça ve çok fonksiyonlu temizleme kalemi ile donatılmıştır. ✨ ?. ✨ Deep [Derin Temizlik] Kulaklık temizleme kalemi kiti, dokunması zor toz alanlarını derinlemesine temizlemenize yardımcı olabilir ve fırçanın üzerindeki akın süngeri tozu derinlemesine etkili bir şekilde emebilir. ✨ ?. ✨ ? [Premium Malzeme] Çok fonksiyonlu temizleme kalemi seti, cep telefonuna veya kulaklıklara zarar vermeyecek ve temizlik ihtiyaçlarını karşılarken çizilmeyecek yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır. ✨ ?. ✨ ? [Hafif ve Taşınabilir] Kalem şeklindeki tasarım, hafif ve taşıması kolay.Cebinize , çantanıza ve günlük makyaj çantanıza koyun used.It her zaman, her yerde kullanılabilir.Temizleme kitinin size yük olması konusunda endişelenmenize gerek yok, istediğiniz yere kolayca götürebilirsiniz. ✨ ?. ✨ ? [Geniş Uygulama] Kablosuz kulaklıklar, kulaklıklar, cep telefonları, bilgisayarlar, tabletler, kameralar ve diğer bazı ev ve ofisler gibi dijital ürünler için uygundur appliances.It genellikle müzik dinleyen, elektronik ürününüzü daha temiz hale getiren kişiler için de ideal bir hediye olacaktır. ✨ ?.Parça listesi : 1 x temizleme Kalemi1 x temizleme bezi1x5 ml sıvı kabı (sıvı dahil değildir)Ürün özellikleri : Ürün açıklaması Bluetooth kulaklığınızda hiç deli hissettiniz mi ve kulaklık kutusu çok kirli ve en sevdiğiniz Bluetooth kulaklığınızı temizlemek için uygun temizleme fırçasını bulamıyor musunuz?Ve şimdi bu beladan uzaklaşmaya yardımcı olacak 3'ü 1 arada çok fonksiyonlu bir temizleme kalemi var.Temel Özellikler : Akın Süngeri : Hassas ve yumuşak akın süngeri, kulaklığın kablosuz şarj çantasındaki tozu temizleyebilir.Yüksek yoğunluklu Fırça : Kulaklığın ve diğer parçaların ses çıkış deliğindeki kiri kolayca temizleyin.Metal Kalem Ucu : Metal kalem ucu inatçı tozu temizleyebilir, boşluğu iyice temizleyebilir.Fiber Temizlik Bezi : Temizleme kiti kutusunun arkasına yıkanabilir bir temizlik bezi takılmıştır.Bilgisayar ekranını, dizüstü bilgisayar ekranını, monitörü, tableti, cep telefonu ekranını vb.Temizlemek için bezi kullanabilirsiniz.Özellikler : Ürün adı : Kulaklık temizleyici Kitİmalzeme : ABS + metal + sünger + ultra ince fiber kumaşboyut : 3.8x7.5x1.8 cm/1.5x3.0x0.7uygulanabilir ekipman : dizüstü bilgisayar, cep telefonu, bilgisayar, kamera, kulaklık vb.Not : 1. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.2. Farklı manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Diğer karakterislikler

Product Description :
Have you ever feel crazy on your Bluetooth earphone and earphone case is very dirty and you can not find the suitable cleaning brush to clean your favorite Bluetooth earphone? :
And now there is one 3 in 1 multi-function cleaning pen to help far away this trouble.:
Key Features:
Flocking Sponge:
Delicate and soft flocking sponge can clean the dust in the wireless charging case of the earphone.
High-density Brush:
Easily clean the dirt on the sound outlet hole of the earphone and other parts.
Metal Pen Tip:
Metal pen tip can clean the stubborn dust, thoroughly clean the gap.
Fiber Cleaning Cloth:
A washable cleaning cloth is attached to the back of the cleaning kit box. You can use the cloth to clean the computer screen, laptop screen, monitor, tablet, mobile phone screen, etc.
Specifications:
Product Name:
Earbud Cleaner Kit
Material:
ABS+metal+sponge+ultra -fine fiber cloth
Size:
3.8x7.5x1.8 cm/1.5x3.0x0.7in
Applicable equipment:
Laptop, mobile phone, computer, camera, earbud and so on
Note::
1. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
2. Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. Thank you for your understanding. :

Benzer cümleler